Профилактика

Профилактика

Ежедневната грижа, правилното и редовно почистване, както и регулярните профилактични прегледи при стоматолог са универсалната рецепта за красива и здрава усмивка.

Специалистите ни притежават безпогрешен усет за хармония, които съчетават с очакванията на пациентите, за да създадат заедно перфектна визия, която отговаря на техните представи за красота.

Планиране

Когато дойдете при нас и ни разкажете как искате да промените вида на усмивката си, ние ще подходим аналитично, ще обмислим и ще обсъдим с Вас всеки един етап от предстоящата работа. За целта се препоръчва да се направи актуална панорамна снимка, с която ще направим детайлен план, който обхваща всички дейности и процедури, както и график за провеждането им.
Може би искате само избелване, а може би искате и по-правилно подреждане. Ние ще Ви помогнем да изясните конкретните цели, които сте си поставили, и ще Ви дадем ясна представа за резултатите, които можем заедно да постигнем.

Преглед и анализ

Първата ни задача ще бъде да извършим щателен преглед и да разберем какво точно очаквате като резултат. Ще преценим дали лечението е най-подходящо за Вас.

Фотодокументиране

При първичният преглед се извършват серия от фотоснимки, за да се унагледи и документиране вашият дентален статус, които ще ни послужат за изготвянето на плана на лечение и проследяване на състоянието Ви.

Индивидуален план на лечение

Втората ни стъпка ще бъде да изготвим план на лечение с ясна стратегия за действие. След като сме наясно какви са целите, към които се стремим, идва време да ги визуализираме.

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

    Изпратете запитване към нашия екип и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро!