За нас

Кои сме ние?

Дентален Център Splendent

Дентален център Splendent води началото си от 2006 година, когато отворихме врати в София. Оттогава ежедневно инвестираме огромно старание, внимание и търпение към своята работа, като във всеки един момент търсим начин да надградим знанията и уменията си. Нашият екип се състои от утвърдени специалисти, които притежават висока мотивация да продължат да се развиват и да връщат усмивките на своите пациенти. През изминалите повече от 10 години срещнахме хиляди хора, които ни повериха здравето и красотата си и с които останахме приятели, за да се радваме заедно на постигнатите резултати.

Защо можете да ни се доверите?

Огромен опит

Самочувствието ни се гради върху дългогодишна работа с доказани успешни резултати и многобройни реализирани обучения, с които постоянно повишаваме квалификацията си и усвояваме точните умения, с които да се погрижим за Вас. Опитът ни позволява бързо и точно да препоръчаме най-подходящия подход, с който да си разрешим съществуващите проблеми и да предотвратим потенциалните.

Търпение и грижа

Ние знаем, че посещението при зъболекар плаши мнозина и при повечето хора не е свързано с приятно очакване. Готови сме обаче да променим тази нагласа, като Ви покажем, че търпението и грижата ефективно ще облекчат дискомфорта Ви. Ние ще подходим с разбиране към Вашите притеснения, без значение от техния характер, и ще се постараем да създадем най-подходящата среда, в която да се чувствате сигурни и спокойни.

Безопасност и сигурност

Още от основаването на центъра, ние си поставяме сериозно цели и се придържаме към най-високите стандарти в областта на денталната медицина. Надминаваме многократно принципите за хигиена, стерилизация и дезинфекция, за да предпазим Вашето и собственото си здраве и безопасност и да осигурим подходящи условия за извършване на всички процедури.

Богато портфолио

В нашия екип има специалисти, които ще се погрижат за всеки един аспект от денталното Ви здраве и поддръжката на естетичен вид. Затова и портфолиото ни включва естетична стоматология, орална хирургия, имплантология, възстановителна стоматология, ендодонтия, протетична стоматология, пародонтология, детска стоматология и лицева естетика.

Щастливи пациенти

Най-сериозният стимул за усърдието ни са щастливите пациенти, чиято усмивка сме върнали в най-блестящия ѝ вид. Ежедневно осигуряваме Вашия комфорт, спокойствие, безопасност и информираност, за да бъдете и Вие сред тях и заедно да се радваме на постигнатите успехи. Широките усмивки можете да разгледате в нашата Галерия, за да се вдъхновите за промяна.

Силен екип

Ние сме професионалисти и колеги, но най-вече приятели. Помагаме си и заедно се усъвършенстваме, защото знаем, че подкрепата е най-ценна в трудни моменти. Готови сме да обединим сили, за да постигнем най-впечатляващите резултати във Вашия случай и за пореден път да докажем, че отборният ни дух има силата да вдъхновява и помага.

Нашите лекари и асистенти

Запознайте се с нашите специалисти, които ще извършат манипулациите по компетентен, внимателен и безопасен начин:

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

    Задайте своите въпроси и ще Ви отговорим компетентно, бързо и изчерпателно.